TeCOMM 2017: Dialog de business intre profesionistii din eCommerce

Editia din acest an a TeCOMM se desfășoară la București între 26 și 27 aprilie, sub tematica Sell them your story! și va reuni peste 250 proprietari ai magazinelor online, profesioniști în eCommerce, influenceri și jucători importanți din industrie.

Evenimentul, aflat la cea de-a X-a ediție la nivel național are loc la Radisson Blu Hotel din București. Pe parcursul celor două zile, TeCOMM va cuprinde două zile intense cu sesiuni de prezentări, workshopuri, dezbateri și zona expozițională pentru interacțiunea cu potențiali clienți.

Scopul conferinței este acela de a educa, inspira și găsi noi soluții pentru provocările inerente domeniului.

Proprietarii magazinelor online și asociațiile eCommerce din Europa se vor întâlni în 27 aprilie în cadrul unui Round Table cu scopul de a discuta viitoarele direcții în industria comerțului electronic. Carlo Terreni, Director General la asociația Netcomm Suisse din Elveția și Sven Bally, Head of CX & e-Commerce la VERITAS din Belgia sunt printre speakerii care vor împărtăși trenduri la nivel mondial și găsi soluții adaptate industriei de eCommerce.

Richard Prenderville, fondatorul Peloton Group din Statele Unite, compania de consultanță care lucrează cu branduri din Statele Unite și America Latină, va lansa pentru prima oară la București o dezbatere complexă despre comportamentul consumatorilor în economia multi-channel, prezentând alternative prin care proprietarii magazinelor online pot atrage consumatorii din domenii diferite.

Printre speakerii de talie internațională care vor participa la TeCOMM se mai numără Richard Clark (Marketing Director, Boohoo) sau Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), care vor oferi insight-uri prețioase care vor viza creșterea vânzărilor în eCommerce, îmbunătățirea content marketing-ului, modul în care tehnologia mobilă influențează evoluția business-urilor, importanța storytelling-ului în relația cu clienții sau emergența rețelelor sociale.

Înscrierile pentru TeCOMM eCommerce Conference & Expo se realizează pe site-ul oficial bucharest.tecomm.ro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *