Orbis Group intră în Bosnia și Herțegovina

În conformitate cu strategia sa de dezvoltare, Orbis Group intră în Bosnia și Herțegovina, prin semnarea unui acord de franciză pentru MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa în regiunea Sarajevo, Bosnia. Investitorul hotelului este Tarcin International Development Company d.o.o. Acest complex de lux de tip boutique este în construcție, urmând un concept de construcție sustenabil și prietenos cu mediul, și este planificat să primeascăprimii oaspeți în septembrie 2017. Acesta va oferi 55 de camere și 9 vile cu grădini private, un restaurant, un bar și un amplu centru de wellness cu piscinăinterioară, facilităti de spa, un centru de fitness și săli de conferințe cu dotări de top. Complexul este situat pe un teren de 350.000 mp, înconjurat de munți în pitoreasca vale a fermecătorului sat Tarcin – la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Sarajevo. Acesta va constutui o destinație exclusivistăde wellness & vacantă pe tot parcursul anului și MICE (întâlniri, stimulente, conferințe și evenimente) în legătură cu climatul unic alpin și mediteranean al acestei regiuni. Tendința vine în contextul unui avans al consumului în ultimele luni, fapt reflectat de vânzările retalerilor.

“Am decis să pornim la drum cu MGallery by Sofitel pentru că acest brand oferă un concept de hotel unic ce reflectă pe deplin viziunea investitorului, acesta este: cazarea de lux și prestigiu deopotrivă cu o mult asteptatăflexibilitate în privința arhitecturii hotelului și a designului interior. În același timp, suntem convinși de know-how-ul și poziția de lider a AccorHotels. MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa va fi o destinație high-end, dedicată oaspeților iubitori de viată, wellness și natură.”– spune Enes Kazazic, reprezentând Tarcin International Company Development.

MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa va fi disponibil în sistemele de vanzări și rezervări ale AccorHotels începând cu primăvara anului 2017.

“Intrăm într-o nouă piată geografică, alături de un nou partener de afaceri. Bosnia și Herțegovina – precum și restul regiunii balcanice, prezintă un potențial în creștere, iar acest hotel confirmă dorința noastră de a continua dezvoltarea rețelei AccorHotels în această parte a Europei. Prin urmare, sunt î ncrezător că în curând vom semna și alte contracte.” – adaugă Gilles Clavie, CEO al Orbis Group.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lant de hoteluri din Polonia si Europa Centrala, deține peste 100 de hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurile Accor in 16 tari: Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Grupul are in total aproximativ 19.000 camere. Hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *