Natalie Imbruglia va concerta la București

Natalie Imbruglia va concerta pe 29 aprilie la Beraria H din Bucuresti. Biletele s-au pus deja in vanzare pe iabilet.ro, la Beraria H, in magazinele Flanco din toata tara si in reteaua de 2000 de puncte fizice din reteaua www.iabilet.ro. 

Turneul international acustic al celebrei artiste porneste pe 22 aprilie in Rusia si va include si Romania alaturi de tari ca Marea Britanie, Italia, Croatia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.

Natalie Jane Imbruglia este o cantareata de origine australiana a carei voce a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita melodiei “Torn”, o reinterpretare a piesei cu acelasi titlu ce apartine formatiei rock americane Ednaswap.

“Torn” a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor si i-a adus artistei numeroase premii importante precum “MTV Video Music Award for Best New Artist”, “MTV Europe Music Award for Best Song”, “Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist” precum si trei nominalizari la premiile Grammy.

Materialele sale au fost vandute in zeci de milioane de exemplare pe intregul glob, iar albumul de debut “Left of the Middle” detine in continuare recordul pentru “Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist”. In 2004, Natalie a fost clasata pe locul 6 in topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografica i-a adus roluri in pelicule de succes precum “Johnny English” (2003), “Closed for Winter” (2009) sau Underdogs (2013).

Biletele pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD pana pe 15 martie: Categoria A – 135 de lei, Categoria B – 99 de lei, Categoria C – 70 de lei
– PRESALE pana pe 29 aprilie: Categoria A – 150 de lei, Categoria B – 120 de lei, Categoria C – 90 de lei
– LA INTRARE: Categoria A – 170 de lei, Categoria B – 140 de lei, Categoria C – 100 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *