Vola.ro: Romanii daruiesc city break-uri de Ziua Indragostitilor

Peste 40% dintre pachetele de city break si biletele de avion vandute in intervalul 1 ianuarie – 8 februarie 2017 au perioada de calatorie in „luna iubirii”, mare parte dintre acestea fiind pachete – cadou pentru Ziua Indragostitilor sau Dragobete, conform Vola.ro. 

Raportat la anul 2016, numarul biletelor de avion si al city break-urilor rezervate pentru ”luna iubirii” a inregistrat o crestere de 20%.

Sejururile sau biletele de avion oferite drept cadou de Valentine’s Day sunt in plina ascensiune. Observam cresteri de doua cifre de la an la an si incercam sa incurajam aceasta evolutie. Anul acesta, spre exemplu, oferim o reducere de 30 euro la fiecare city break achizitionat. Trendul vacantelor – cadou in aceasta perioada este incurajat si de reducerile Early Booking, introduse de agentiile de turism si companiile aeriene”, a declarat Daniel Truica, CEO Vola.ro

Vola.ro lanseaza la inceputul lunii februarie campania „Iubeste,calatoreste ” prin care ofera un voucher de 30 euro pentru orice city break achizitionat. Pentru a primi voucherul turistii Vola.ro trebuie sa completeze un formular online cu cateva intrebari despre obiceiurile lor de calatorii.

Cele mai cautate destinatii de city break raman si in aceasta perioada Londra, Roma, Milano, Barcelona si Paris dar se inregistreaza cresteri si pentru destinatii precum Catania – Sicilia, Lisabona si Copenhaga. La aceste vacante – cadou turistii opteaza pentru city break-uri de doua persoane, cu durata de 3-4 nopti. Preturile incep de la 109 EUR in cazul Romei, 119 EUR la Milano, respectiv 149 EUR la Londra.

Trendurile sunt similare si pentru biletele de avion, capitalele europene fiind cele mai cautate destinatii pentru cadoul de Ziua Indragostitilor. Spre exemplu, un bilet de avion Bucuresti – Londra pleaca de la 33 euro, pentru Paris de la 41 euro si pentru Barcelona de la 52 euro de persoana, zbor dus-intors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *