Telekom Romania anunta noile oferte de primavara

Telekom Romania anunta noile oferte de primavara pentru segmentele postapid si prepaid.

Acestea includ apeluri nelimitate, minute in roaming, telefoane inteligente la 1 leu echipate cu 120 GB de date mobile, precum si acces gratuit in WhatsApp.

Este o perioada a anului incarcata de dragoste, cadouri si surprize, cand fiecare cauta cadoul potrivit pentru persoana iubita, iar inceputul lui martie va veni cu o noua infuzie de dragoste si preocupare pentru toate femeile importante din viata fiecarui barbat. Pentru toate aceste ocazii si pentru toate momentele importante care merita impartasite, Telekom propune cadoul perfect: libertatea de a comunica, de a impartasi experiente unice si de a transmite cele mai emotionante mesaje celor pe care ii iubim, impachetate cu smartphone-uri la super pret si trafic consistent de date, respectiv #GigaLove cu toate beneficiile de care ai nevoie la cartela Telekom”, a declarat Ruxandra Rau, Director, Strategie Brand si Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Campaniile prepaid si postpaid se desfasoara in perioda 10 februrarie – 15 martie 2017.

În cadrul ofertei postpaid de primăvară, oricine se portează în reţeaua Telekom poate beneficia de un Samsung Galaxy J3 2016 la preţul de 1 leu cu abonamentul Surf M, care vine echipat cu 120 GB de net 4G.

Totodată, clienţii care își portează numărul în rețeaua Telekom, în baza unui abonament, pot alege unul dintre planurile tarifare de voce, în primele şase luni beneficiind automat de avantajele garantate prin pachetul Complete XXL, care include 8 GB trafic de date național, voce și SMS naţional nelimitat, 1500 de minute internaționale fix și mobile, 1500 de minute roaming în Uniunea Europeană și 2 GB de date mobile în roaming, valabile în țările membre UE. Oferta este valabilă pentru contracte pe 24 de luni, cu sau fără telefon, pentru planurile tarifare de voce care se aplică începând cu abonamentul Talk S, pentru mobil, sau Talk S pentru clienţii MagentaONE, până la Complete XL.

Tot în cadrul ofertei postpaid, Telekom le oferă clienţilor 36 GB bonus de date (1,5 GB pe lună pentru întreaga perioadă contractuală de 24 luni) pentru fiecare număr activat, începând cu planul tarifar Talk S.

Pe segmentul cartelelor preplătite, Telekom anunță noua ofertă GigaLove, care constă în 8,5 GB de net şi trafic gratuit în WhatsApp, plus alte beneficii, la preţul de 4,95 euro credit pe luna. Totodată, în perioada GigaLove, utilizatorii cartelei Telekom vor beneficia în cadrul ofertei atât de 1000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale, cât şi de 100 de minute internaţionale către reţelele mobile, dar şi nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom. Astfel, pe durata campaniei prepaid, dedicată lunii îndrăgostiţilor, clienții Telekom pot comunica fără limitări prin intermediul noii oferte.

Cu GigaLove, Telekom continuă povestea seriilor de campanii Giga, concept de marketing şi comunicare lansat în 2015, prima ofertă a seriei fiind GigaWeekend, cu 1 GB de net bonus pe săptămână. Datorită ratei mari de reactivare a bonusului GigaWeekend, de 80%, Telekom Romania a decis să ofere în continuare această experiență clienților săi şi a lansat oferta de vară prepaid, GigaWeek. Seria a continuat cu oferta GigaWinter, de la finalul anului 2016, care aducea 8 GB de net bonus. În prezent, clienţii Telekom beneficiază de oferta GigaLove cu 8,5 GB de net şi trafic gratuit in WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *