ORSAY deschide primul magazin din Obor in Veranda Mall

ORSAY deschide astazi un nou magazin în București, în Veranda Mall.

De altfel, brandul lansează colecţia Primăvară 2017 şi, doar în această zi, clienții ORSAY beneficiază de o reducere specială de 20% la toată colecţia, promoţie disponibilă exclusiv la Veranda Mall din Obor.

Pentru noi, prioritar este să oferim clienţilor oportunităţi cât mai atractive de shopping şi de divertisment. Începem anul cu deschiderea unui nou magazin ORSAY, ce se adresează publicului feminin şi care defineşte, de peste 30 de ani, tendinţele în modă. Brandul este unul reprezentativ în această industrie şi suntem convinşi că va fi un reper pentru vizitatoarele care vor să îşi exprime feminitatea”, afirmă Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Este al 36-lea magazin ORSAY din România şi ne bucurăm că am reuşit prin colaborarea cu Veranda Mall să ajungem mai aproape de locuitorii din Obor. Scopul brandului este acela de a oferi ţinute actuale la preţuri accesibile, pentru ca toate clientele noastre să găsească la noi acele opțiuni vestimentare care să le evidenţieze personalitatea. Noua colecţie este una îndrăzneaţă, adaptată la moda din metropolele lumii”, adaugă Alina Chendrean, ORSAY Area Manager România & Ungaria.

ORSAY are în portofoliu o gamă extinsă de produse potrivite fiecărui stil, care oferă clientelor posibilitatea să iasă în evidenţă, urmând ultimele trenduri în materie de modă. 

Magazinul este amplasat la parterul centrului comercial Veranda Mall şi ocupă o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, fiind situat în apropierea brandurilor de modă Salamander şi Deichmann. 

ORSAY mai are şapte magazine în Bucureşti, dar şi în oraşe precum Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov și Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *