În Centrele Comerciale Auchan doar dragostea nu are pereche

În Centrele Comerciale Auchan Drumul Taberei, Titan, Vitan, Crângași, Berceni și Pallady din București, sărbătorim dragostea și credem în suflete pereche, pe care le invităm să ne fie alături în perioada 11 – 25 februarie!

Centrele Comerciale Auchan Drumul Taberei, Titan, Vitan, Crângași, Berceni și Pallady au pregătit numeroase surprize comunității, zile pline de emoţii și bucurii pentru a celebra dragostea, în luna celor doi patroni ai iubirii, Sf. Valentin și Dragobete.

Zilele de miercuri sunt zilele în care vom surprinde cuplurile cu “Testul sufletelor pereche“, iar cele care au cel mai mare scor al compatibilităţii sunt premiate cu cadourile iubirii de către Happy Team*.

În zilele de sâmbătă, sufletele pereche se distrează şi se fotografiază împreună, în cadrul unui decor special dedicat iubirii pline de culoare şi bucurie. În tot acest timp vom măsura anii de iubire ai cuplurilor, iar la final vom aduna câți ani de iubire există în comunitatea noastră.

Iubirea nu se poate măsura, dar poți s-o dăruiești fără măsură… Așa că iubiți-vă, pentru că doar dragostea nu are pereche!

Regăsiți programul detaliat al activităților din fiecare centru comercial în continuarea acestui comunicat, iar atașat afișul campaniei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *