HOSPICE Casa Speranței: „Fii alaturi de cei care infrunta o boala incurabila!”

Campania HOSPICE Casa Speranței de redirecționare a 2% din impozitul pe venit în beneficiul bolnavilor incurabili din România va continua si in 2017.

Sub sloganul „Nu îi lăsa să devină invizibili pe cei care luptă pentru viața lor!”, organizația face apel către contribuabilii care au obținut în 2016 venituri impozabile (din salarii, pensii sau activități independente), să susțină acordarea gratuită de îngrijire paliativă, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către HOSPICE Casa Speranței.

De 25 de ani, HOSPICE Casa Speranței este alături de copiii și adulții cu boli incurabile din România, acordând servicii gratuite de îngrijire paliativă acestora și celor dragi lor. Eforturile fundației se concentrează în egală măsură și pe îmbunătățirea legislației și a condițiilor în care pacienții cu boli incurabile sunt îngrijiți în sistemul medical de stat.

Formularele de redirecționare a 2% din impozitul pe venit cu datele fundației sunt disponibile pe doilasuta.hospice.ro , iar acestea pot fi depuse sau transmise, conform legii, până în data de 25 mai 2017, către ANAF. Procedura nu implică niciun cost, redirecționarea acestor sume realizându-se din impozitul care a fost déjà reținut în 2016 de către stat.

Anul trecut, peste 14.000 de persoane au ales să susțină demersurile fundației, redirecționând 2% către HOSPICE Casa Sperantei. Cei aproximativ 1.200.000 de lei obținuți astfel s-au transformat în servicii de îngrijire la domiciliu, consiliere psihologică, ședințe de kinetoterapie, asistență socială, sesiuni de internări în propriile unități HOSPICE, activități în centrele de zi ale și consultații în ambulatoriile organizației, pentru mii de copii și adulți cu boli incurabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *