90 de antreprenori au fost voluntari în sprijinul a 120 de copii și tineri defavorizați

90 de antreprenori au participat la activități de voluntariat în sprijinul a 120 de copii și tineri defavorizați, prin programul de educație „Ateliere de antreprenoriat” dezvoltat de Fundația Romanian Business Leaders și finanțat cu 67.500 de lei de Fundaţia Vodafone România.

Cei 90 de antreprenori participanți la „Atelierele de antreprenoriat” s-au implicat pe parcursul anului 2016 în acțiuni de voluntariat în cadrul proiectelor pe care Fundația Vodafone România le susține. În timp ce unii dintre ei au jucat baschet în scaunul rulant cu beneficiarii Fundaţiei Motivation, alții au văruit pomi, au confecționat jucării și au oferit cadouri copiilor de la Ferma Concordia din Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, ori s-au bucurat împreună cu micii campioni de la Şcoala Socială Sportivă Fundația Real Madrid pentru fiecare gol marcat într-un mini-campionat organizat cu aceștia și au încheiat anul ca voluntari în programul „Scrisori pentru Moș Crăciun” al Fundației Vodafone România.

Proiectul „Ateliere de Antreprenoriat” a fost lansat de Fundația Romanian Business Leaders în anul 2012 cu scopul de a educa și sprijini viitorii lideri antreprenori să își conducă mai bine afacerile. Din anul 2014, atelierele s-au extins prin sprijinul financiar al Fundației Vodafone România și au devenit o platformă de educație și implicare socială pentru noua generație de antreprenori. Până în prezent, peste 500 de cursanți au beneficiat de acest program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *