Brutăriile Paul includ în meniu o colecție de deserturi pentru indragostiti

Luna îndrăgostiților va fi sarbatorita in brutariile Paul cu o colecție de prăjituri şi torturi, deserturi perfecte pentru ziua iubirii.

Cu fructe proaspete sau ciocolată, surprizele vin în acest an chiar în formă specială, de inimă.

Ideale pentru o întâlnire romantică în doi sau un cadou dulce, gama Paul cuprinde rețete delicioase pentru a surprinde plăcut persoana iubită: Millefeuile Coeur Framboise (prăjitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi zmeură), Millefeuille Coeur Multi Fruit (prajitură cu cremă de vanilie, mascarpone şi fructe), Millefeuille Coeur Choco (tort cu cremă de vanilie, ciocolată și fulgi de ciocolată), Coeur Framboisier (tort cu cremă de vanilie, zmeură și marțipan) şi Sucette St. Valentin (acadea din ciocolată cu lapte și ciocolată albă).

Luna îndrăgostiților este un prilej de sărbătoare pentru cuplurile din toate colțurile lumii. Cum dragostea trece prin stomac, iar ziua iubirii merită marcată într-un mod inedit, am decis să readucem în brutării colecția dedicată acestei sărbători, care a fost apreciată de către clienții noștri în anii anteriori. Prăjiturile fine, ce au la bază rețete franțuzești, vin acum în formă specială, de inimă, fiind soluția perfectă pentru cei care își doresc să celebreze dragostea cu o surpriză dulce”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Colecţia de prăjituri de Valentine’s Day este disponibilă în toate brutăriile Paul din București, Ploiești, Cluj și Constanța, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 25 februarie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *