Activările „In Store” au adus businessul Wave Division la 2,5 milioane de euro

Compania Wave Division a înregistrat, la finele anului 2016, o cifră de afaceri de 2,5 milioane euro pentru toate serviciile de advertising pe care le oferă, 70 de procente din business fiind reprezentate de activările In Store. Portofoliul de clienţi ai Wave Division cuprinde nume din domenii variate de activitate, precum: energie electrică (Tinmar), telecomunicaţii (Vodafone), FMCG (URBB, Unilever, Royal Canin, Bic, Agricola, Nespresso, Kimberly Clark)şi Retail (Lidl, Park Lake, Rewe Group).

“Am pornit în 2001 organizând ceremonii de absolvire în licee şi facultăţi, iar treptat am reuşit să dezvoltăm servicii integrate de advertising. Am sesizat posibilitatea de comunicare cu segmentul tânăr şi aşa a luat naştere agenţia de publicitate. Atunci am dezvoltat conceptul de Sport Marketing şi am promovat competiţia de baschet din România, McDonald’s Star Game. Wave Division a reuşit în aceşti 16 ani să livreze peste 4000 de proiecte integrate”, declară Al Kamara, CEO Wave Division.

Cu cea mai mare pondere din cifra de afaceri a activărilor In Store şi evenimente, Wave Division devine unul dintre liderii pieţii de advertising de tip BTL din România.Wave Division în EuropaAgenţia de advertising a reuşit să livreze servicii integrate de publicitate şi în afara ţării.

Diversificarea tipului de servicii pe care le furnizăm ne-au adus proiecte noi chiar şi din afara ţării, cum ar fi Bulgaria sau Serbia. Cele mai căutate servicii au fost de tipul creaţie, digital, online, iar cei mai mulţi clienţi au venit din zona FMCG”, continuă Al Kamara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *