PayPoint România și Scala Assistance, parteneriat de succes

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea și gestionarea taxei de drum, anunță rezultate care susțin succesul parteneriatului. Astfel, în decursul anului calendaristic încheiat, în rețeaua punctelor de plată PayPoint s-au efectuat cu 90% mai multe tranzacții de încasare contravaloare rovinietă decât în anul precedent. Cele două companii colaborează din aprilie 2014, când au anunțat posibilitatea achiziționării de roviniete din magazinele partenere PayPoint. La acel moment, demersul a reprezentat o noutate în mediul de retail, iar cererea susținută din partea consumatorilor și eforturile depuse pe lângă autoritatea de reglementare au dus, în decembrie 2015, la extinderea disponibilității serviciului în peste 9.000 de puncte de plată din toată România. Posibilitatea efectuării plăților în magazine de proximitate s-a dovedit un real ajutor pentru români, în special pentru consumatorii din zone rurale sau mai greu accesibile, care nu au în apropiere acces la canalele tradiționale de plată. În momentul de față, serviciul este disponibil în peste 10.000 de magazine partenere cu semnul galben PayPoint.

„La momentul lansării acestui serviciu în rețeaua PayPoint aduceam o inovație în mediul de retail, iar acum ne bucură să observăm că oamenii găsesc firească achiziția rovinietei din magazinele partenerilor noștri. Căutăm mereu să ușurăm viețile românilor, punându-le la dispoziție o metodă de plată sigură, facilă, comodă, pentru cât mai multe servicii. Suntem mândri de evoluția acestui parteneriat şi de rezultatele înregistrate până acum şi suntem convinși că în viitor şi mai mulți români își vor lua rovinieta de la magazinul lor PayPoint”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Numărul acestora continuă să crească lună de lună, iar tranzacțiile înregistrate pe acest segment de asemenea. Modalitatea de plată a contravalorii rovinietei rămâne la fel de simplă şi sigură: clienții trebuie doar să se prezinte într-un magazin partener unde este semnalizat serviciul și să precizeze detaliile necesare pentru emiterea rovinietei. Vânzătorul introduce datele pe terminal, clientul achită contravaloarea rovinietei în numerar și primește la finalul tranzacției bonul ce conține toate detaliile (data plății, suma, locația, furnizorul, seria rovinietei etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *