KPMG, desemnat liderul pieței globale de servicii M&A

KPMG a fost recunoscut de Thomson Reuters și Bloomberg drept liderul pieței globale de servicii M&A pentru întreprinderile mici și mijlocii dintre firmele Big Four și M&A boutique.

Conform Thomson Reuters Mid-Market M&A Review, KPMG este lider de piață în domeniul M&A în anul 2016 cu 432 de tranzacții anunțate și finalizate, cu valori de până la 500 de milioane de dolari.

În plus, KPMG și-a păstrat poziția de lider în European Involvement Mid-Market Rankings, cu 321 de tranzacții și în Eastern Europe Involvement Mid-Market Rankings, cu 33 de tranzacții.

Bloomberg M&A Advisory League Tables plasează KPMG în fruntea pieței globale de servicii M&A pentru întreprinderile mici și mijlocii (tranzacții de până la 50 de milioane de dolari) cu 245 de tranzacții și o valoare totală de 1,2 miliarde de dolari conform valorilor tranzactiilor anuntate. În Global Private Equity Mid-Market Rankings, KPMG ocupă prima poziție în ceea ce privește tranzacțiile cu valori de până la 50 milioane de dolari, cu 81 de tranzacții în valoare de 378 de milioane de dolari.

În România, KPMG Deal Advisory rămâne lider de piață în ceea ce privește numărul de tranzacții finalizate, potrivit DealWatch M&A League Board din 2016. Cele 10 tranzacții finalizate în 2016 includ companii dintr-o gamă largă de industrii precum: energie, telecomunicații, afaceri imobiliare, industria prelucrătoare și online.

“Suntem mândri că firma KPMG a fost recunoscută lider în domeniul M&A, atât la nivel global, cât și local. Această recunoaștere reflectă modul în care munca în echipă pe mai multe platforme pentru a oferi servicii de calitate îi ajută pe clienți să se adapteze provocărilor și nevoilor create de condițiile de piață tot mai complexe. Suntem pregătiți să menținem aceste standarde înalte în anii următori, mai ales că există indicii că activitatea M&A din Europa are o tendință ascendentă”, declara Bogdan Văduva, partener KPMG Deal Advisory.

KPMG România are un istoric foarte bun în ceea ce privește generarea de valoare prin tranzacții, cu o abordare integrată în prestarea de servicii complexe și de calitate pentru organizații, inclusiv asistență în tranzacții, evaluare și due dilligence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *