CGS Romania, 2 trofee și 15 medalii la Winter Corporate Games

Computer Generated Solutions (CGS) România s-a întors cu 2 trofee și 15 medalii de la cea de-a cincea ediție Winter Corporate Games. Echipa CGS România, formată din 180 de angajați, a fost cea mai numeroasă echipă înscrisă în competiție. Winter Corporate Games a avut loc in weekend-ul 27-29 ianuarie, la Brașov.

CGS a concurat cu alți aproape 1000 de corporatiști pentru trofeele Winter Corporate Games și pentru șansa de a reprezenta România la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist.

”Sunt foarte mândru de echipa CGS România și îi felicit pe toți participanții. Sunteți primii atât la muncă, cât și la sport! Bravo!”, a declarat Phil Friedman, Președinte și CEO al Computer Generated Solutions Inc.

De asemenea, Vladimir Sterescu, Country Manager CGS Romania, a afirmat: CGS România investește constant în comunitate și susține valorile care o definesc. Ne implicăm activ în campanii sociale și activități sportive atât pentru angajații noștri, cât și pentru comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea, cu scopul de a sprijini și de a promova performanța în cât mai multe domenii.”

Angajații CGS România s-au înscris la toate cele 12 sporturi din cadrul competiției (Schi, Snowboard, Snow Tubing, Baschet în 3, Tir, Volei pe zăpadă, Tenis de masă, Bowling, Biliard, Fotbal în 6, Fotbal-Tenis, Alegare pe zăpadă) și au câștigat Trofeul pentru Divizia 7, Trofeul Grand Award Sport for Life și 15 medalii: 3 de aur, 7 de argint și 5 de bronz, un record absolut în istoria participării companiei CGS România la aceste competiții sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *