Technics prezintă noi modele de pick-up-uri direct drive

Producătorul de electronice hi-fi Technics prezintă noul pick-up Grand Class SL-1210GR (negru), care se alătură versiunii SL1200GR (argintiu) lansată la începutul acestui an. Ambele modele duc mai departe tehnologia de top a modelului SL-1200G, un pick-up direct drive de referință pentru următoarea generație. Pe lângă caracteristici de legendă, noile modele sunt realizate din materiale noi și prezintă un nou design, asigurând o calitate uluitoare a sunetului, accesibilă tuturor audiofililor. Modelul Technics SL-1200G este un pick-up emblematic, reprezentând prima opțiune pentru generații întregi de fani ai vinilului. Fiind extrem de apreciat pentru calitatea sunetului furnizat de acesta, modelul a fost, de asemenea, recunoscut și pentru flexibilitatea și robustețea sa.

“SL-1200GR și SL-1210GR combină ce este mai bun din ambele componente”, spune Michiko Ogawa, Director Technics în cadrul Panasonic. „Suntem siguri că cele două modele vor satisface așteptările fanilor Technics din lumea întreagă. Obiectivul nostru a fost să extindem gama de top atât pentru audiofili, cât și pentru DJ.”

Continuatoare ale acestui pick-up legendar, modelele SL-1200GR (argintiu) și SL-1210GR (negru) vor fi disponibile începând cu luna mai 2017. Conform așteptărilor clienților față de modelele Technics, nici SL-1200GR și SL-1210GR nu fac niciun compromis în ceea ce privește calitatea audio. În același timp, aceste noi versiuni oferă toate funcțiile care l-au făcut pe predecesorul lor să fie atât de popular între DJ: durabilitatea, rezistența la șocuri, motorul direct drive fiabil și viteza de rotație ajustabilă. Aceste modele vin, de asemenea, cu materiale noi și cu un nou design tehnic.

Spre deosebire de pick-up-urile cu curea sau alte sisteme, pick-up-urile direct drive rotesc motorul la turație joasă și acționează direct platanul. Acest concept prezintă numeroase avantaje, cum ar fi absenţa aproape completă a degradării raportului S/N (semnal-zgomot) din cauza vibraţiilor motorului și a mecanismelor de decelerare precum și fiabilitatea superioară pentru o perioadă lungă datorată faptului că nu este necesară înlocuirea componentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *