Telekom: ClickShop.ro își încheie activitatea din 15 februarie 2017

Telekom Romania sistează activitatea mall-ului online ClickShop.ro din 15 februarie 2017, ora 11:00. Vânzările online de produse electronice, telefoane și IT vor continua sub brand-ul germanos.ro, în timp ce serviciile de telecomunicații ale companiei vor putea fi în continuare achiziționate de pe telekom.ro. Clienții existenți ai ClickShop.ro vor beneficia de suport pe perioada garanției aferente pentru produsele achiziționate.

”Măsura face parte din seria de eforturi de concentrare asupra activității de bază a companiei. Telekom va continua vânzarea online de produse și servicii pe website-urile germanos.ro și telekom.ro, în conformitate cu specificul IT&C al businessului său – produse și servicii de comunicații și entertainment integrate, fixe sau mobile. Domeniul asociat magazinului online www.clickshop.ro va rămâne activ, oferind informații pentru utilizatorii care au achiziționat produse prin intermediul site-ului în ultimii 5 ani”, se arată în comunicat.

Numărul de suport pentru clienți 021.9262 și adresa e-mail contact@clickshop.ro vor rămâne în continuare active pentru cei care doresc să adreseze întrebări referitor la comenzile anterioare, service produse, retururi și situații conexe. Astfel, clienții vor beneficia de servicii de suport și garanție pentru produsele achiziționate, conform legislației în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *