IMMOFINANZ îl numește pe Gerald Grüll în funcția de Head of Asset Management Retail pentru Europa

Gerald Grüll (46 de ani) a fost numit Head of Asset Management Retail pentru Europa în cadrul IMMOFINANZ. Din această poziție, el va gestiona portofoliul de retail din Europa al IMMOFINANZ. Gerald Grüll are o experiență de 17 ani în sectorul imobiliar, cu precădere în mediul internațional de retail corporativ. Anterior, el a realizat cu succes reproiectarea generală, renovarea și extinderea Donauzentrum din Viena și a SCS din Vösendorf, pentru compania imobiliară franceză Unibail-Rodamco. Gerald Grüll are 46 de ani și este originar din provincia Austria Superioară.

„Ne bucurăm să îi urăm bun venit în echipa IMMOFINANZ lui Gerald Grüll, un profesionist experimentat în sectoarele imobiliar și retail. El și echipa sa vor continua extinderea rețelelor noastre de parcuri de retail STOP SHOP și de centre comerciale VIVO!, precum și optimizarea spațiului nostru de retail pentru a atrage chiriași internaționali și locali”, a declarat Dietmar Reindl, COO al IMMOFINANZ.

După finalizarea studiilor în planificare spațială și dezvoltare regională la TU Wien, a absolvit un program de masterat în domeniul imobiliar la Danube University Krems și un curs de management executiv pentru sectorul imobiliar internațional în Regensburg, Milano și Paris. IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *