SpongeBob vine în magazinele Kaufland

Kaufland România a lansat campania promoțională cu renumitul personaj animat, SpongeBob, prima de acest tip în Kaufland România, adresată în special copiilor și părinților.

Campania „Kaufland şi SpongeBob. La noi, joaca e-n toi cu Sponge Bob și prietenii săi!” oferă copiilor posibilitatea de a-și realiza propria colecție cu personajele preferate din desenul animat serial „SpongeBob-Pantaloni Pătrați” ce rulează pe canalul Nickelodeon.

Astfel, în perioada 25 ianuarie – 14 martie 2017, la cumpărături de minimum 50 de lei în magazinele Kaufland, clienții vor putea primi gratuit un pachet SpongeBob, care conține:

  • 1 spinner
  • 1 sticker (autocolant)
  • 1 punct bonus

După lipirea punctelor bonus pe albumul colector primit la casa de marcat, clienții beneficiază de prețuri speciale la jucăriile de pluș. SpongeBob, Patrick, Gary, Mr. Krabs, Plankton și Squidward sunt cele 6 personaje pe care cei mici le pot colecționa sub forma jucăriilor de pluș preferate.

Cu ocazia campaniei, Kaufland va desfășura în luna februarie un tur cu mascotele din desenul animat serial SpongeBob-Pantaloni Pătrați. Și mai multe surprize îi așteaptă pe fanii   SpongeBob-Pantaloni Pătrați în magazinele Kaufland din țară, printre care București, Iași, Miercurea Ciuc, Alexandria, Târgoviște, Pitești, Constanța, Râmnicu Vâlcea, Galați, Ploiești, Timişoara, Craiova, Sibiu, Alba Iulia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *