Philips X586 intră pe piața din România

China Electronics Corporation lansează în România Philips X586, un smartphone dual SIM, compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE. Terminalul va fi disponibil, începând cu luna februarie, în oferta Digi Mobil. Philips X586 rulează sistemul de operare Android 6.0 și are o baterie Li-Ion de 3.000 mAh care oferă până la 12 ore de autonomie, în conversație, și până la 22,7 zile, în stand-by, în 3G. Noul smartphone are o cameră principală, de 13 megapixeli, cu funcție de autofocus și flash, care face fotografii la o rezoluție de 4.160 x 2.120 pixeli. Camera secundară, de 5 megapixeli, este ideală pentru a efectua apeluri video sau pentru a face selfie-uri, la o rezoluție de 1.280 x 720 pixeli.

”Philips X586 are încorporată tehnologia SoftBlue care diminuează efectul nociv al luminii albastre asupra vederii utilizatorilor”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. “Tehnologia SoftBlue ajustează lumina albastră, în loc să o filtreze, ceea ce permite terminalelor mobile să ofere o experiență de utilizare plăcută, la aceleași standarde înalte de vizualizare.’’

Camera principală permite filmarea HD la 30 fps (frames per second – cadre pe secundă), înregistrările putând fi vizionate și pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast*. Modelul X586 dispune de o funcție de autentificare biometrică prin intermediul amprentei digitale. Este o soluție rapidă și sigură de protecție a datelor de pe smartphone, care permite utilizatorilor să deblocheze terminalul, să facă fotografii, să cripteze albumul de fotografii, mesajele și lista de contacte – totul dintr-o singură mișcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *