Bridgestone Run-Flat echipeaza Lexus LS Sedan

Bridgestone Corporation (Bridgestone) anunţă că anvelopele TURANZA T005 Run-Flat Technology (RFT) vor fi anvelopele standard cu care va fi echipat noul Lexus LS Sedan 2017. Autoturismul este expus momentan la North American International Auto Show din Detroit, Michigan. Bridgestone a dezvoltat pentru anvelopele Turanza T005 RFT un nou flanc consolidat, contribuind astfel la subţierea pereţilor laterali. Această îmbunătăţire oferă o siguranţă sporită, contribuind, în acelaşi timp, la obţinerea unui nivel de confort superior în timpul conducerii, experienţă la care se aşteaptă cei ce conduc Lexus. Anvelopa Turanza T005 RFT de la Bridgestone contribuie la o manevrare uşoară a noului vehicul Lexus LS. Anvelopele Bridgestone RFT au fost proiectate să fie utilizate în condiţii de siguranţă, chiar şi după o pană sau pierderea presiunii, pe o distanţă de până la 80 km cu o viteză maximă de 80 km pe oră.

În plus, anvelopele RFT pot reduce greutatea totală a unui vehicul, întrucât utilizarea acestora elimină necesitatea de a avea o roată de rezervă. Anvelopele RFT contribuie, de asemenea, la o reducere a utilizării resurselor, cum sunt roţile de rezervă care de multe ori nu sunt folosite. Prin utilizarea la scară largă a anveloperlor RFT, Bridgestone îşi propune să contribuie la construirea unei societăţi mobile, sigure şi stabile, reducând, în acelaşi timp, impactul global asupra mediului înconjurător.

Anvelopele standard suportă greutatea vehiculelor prin presiunea aerului conţinută în interior. Flancul anvelopelor Bridgestone RFT este construit dintr-un cauciuc consolidat pe interior pentru a menţine forma şi proprietăţile chiar şi la presiune zero. Acest lucru permite conducerea autovehiculului chiar şi cu anvelopele pe pană. Noul flanc consolidat al anvelopelor Turanza T005 RFT are o structură moleculară care face ca legătura încrucişată a lanţurilor polimerice să fie mai rezistentă la temperaturi ridicate. Această structură permite anvelopelor RFT să fie proiectate cu flancuri mai subţiri, ceea ce asigură o rulare mai liniştită şi o experienţă de condus mai confortabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *