ArcelorMittal Galati a donat echipamente medicale Spitalului din Galati

ArcelorMittal Galatilife monitorsArcelorMittal Galati continua sa sprijine sistemul medical local prin donarea de echipamente de ultima generatie pentru Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” din Galati. In ultimele luni din 2016  compania a achizitionat si a donat patru monitoare de functii vitale, patru seturi de laringoscoape si o targa hidraulica pentru Sectia de Terapie Intensiva, lupe binoculare de inalta rezolutie si instrumentar de micro-chirugie pentru Sectia de Chirurgie Plastica si Reparatorie, precum si trei targi de transport pentru Unitatea de Primire Urgente.

De asemenea, ArcelorMittal Galati a contribuit la efortul comunitatii de a dota Maternitatea „Buna Vestire”  prin ArcelorMittal hydraulic strecherachizitionarea a doua incubatoare moderne pentru nou – nascutii prematuri.

Bruno_Ribo_CEO_ArcelorMittal_Galati_CSRmedia.ro_2013In Combinat prioritara este Securitatea si Sanatatea in Munca, asadar este firesc sa extindem acest interes si pentru calitatea serviciilor medicale din comunitate. Desi ne luptam pentru a depasi dificultatile actuale, eforturile noastre de a sprijini sanatatea si educatia din comunitate vor continua in urmatorii ani”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galati.

In 2017 compania va continua sa investeasca in Sectia de Terapie Intensiva, Sectia de Chirurgie Plastica si Reparatorie si Unitatea de Primire Urgente si va relua sprijinul acordat Sectiei de Ortopedie, lansand simultan si o serie de proiecte noi dedicate Sectiei de Neurochirurgie, toate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Galati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *