Pizza Hut Delivery lanseaza oferta Pizza of the Day

Pizza Hut Delivery lansează o nouă campanie, Pizza of the Day. Promotia aduce rețeta zilei de pizza, la un preț special, de luni până vineri, fiecare zi a săptămânii marcând un sortiment nou din meniu.

 “Atunci când alegem promoțiile cu livrare la domiciuliu,  luăm în calcul dorințele și nevoile clienților noștri. De aceea, am ales ca prin intermediul primei campanii a anului să oferim fanilor brandului aceleași produse de calitate, la un preț prietenos, având în vedere gestionarea eficientă a bugetului care se întâmplă după sărbători”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Astfel, de luni până vineri, clienții pot comanda rețeta de pizza medie aferentă fiecărei zile, la prețul de doar 25 de lei. Rețetele din campania Pizza of the Day sunt: luni – California; marți – Europeană; miercuri – Pepperoni; joi – Țărănească și vineri – Montana.

Oferta este valabilă atât pentru comenzile cu ridicare din locație, cât și la delivery, pentru cele cinci rețete de pizza medie, pe blat Tradițional sau Italian, până în luna martie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro  şi pe pagina de Facebook  Pizza Hut Delivery Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *