Kaspersky Lab și-a prelungit colaborarea cu NetApp

Kaspersky Lab și-a prelungit colaborarea cu NetApp, prin intermediul căreia oferă soluții pentru centre de date, odată cu anunțul că soluția Kaspersky Security for Storage este acum compatibilă cu NetApp ONTAP 9. Pe baza suportului oferit pentru sisteme ONTAP anterioare, soluția permite trecerea fără probleme la ultima versiune ONTAP, cu o protecție solidă și flexibilă a datelor companiilor. Lansarea simultană a NetApp ONTAP 9 și a Kaspersky Security for Storage le permite clienților companii și furnizorilor să-și capitalizeze investițiile, inclusiv sistemele NetApp și stocarea în cloud. Pentru corporațiile cu o infrastructură eterogenă de stocare, ce include NetApp ONTAP 8 și 9, Kaspersky Security for Storage este compatibilă cu ambele. Acest lucru scade costurile și asigură continuitatea activității, eliminând nevoia de a implementa soluții de securitate multiple, pentru a proteja diferite versiuni. Kaspersky Security for Storage protejează sistemele de stocare, fără să le afecteze funcționarea sau tranziția și managementul datelor.

“Ca membru al NetApp Alliance Partner Program, Kaspersky Lab livrează către companiile mari soluții de securitate eficiente pentru sisteme de stocare a datelor. Credem că mai multe companii din diferite domenii vor putea să-și mărească investițiile în infrastructura IT, fără să-și compromită securitatea centrelor virtuale de date sau să-și facă probleme în legătură cu compatibilitatea cu soluțiile noastre”, spune Veniamin Levtsov, Vice President, Enterprise Business la Kaspersky Lab.

Cele mai importante avantaje pentru versiunea NetApp ONTAP 9 includ: – protecție anti-malware în timp real; – securitate cu suport cloud prin intermediul Kaspersky Security Network; • configurarea flexibilă a scanărilor; • utilizarea optimizată și adaptabilă a resurselor sistemului; • adaptabilitate și continuitate, chiar și în cazul avarierii unor componente ale sistemului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *