Philip Morris International se orientează către un viitor fără fum de țigaretă

Peste un milion de fumători adulți au înlocuit deja țigaretele cu IQOS, produsul revoluționar al PMI care încălzește tutunul în loc să-l ardă, Philip Morris International Inc. își reafirmă angajamentul de a crea un viitor fără fum de țigaretă. Cei peste un milion de fumători adulți care au devenit consumatori de IQOS confirmă efortul companiei de a comercializa produse fără fum la scară largă. Acestea vor înlocui, în cele din urmă, țigaretele convenționale. Noul website Philip Morris materializează viziunea companiei asupra viitorului și a modului în care noile produse și noile tehnologii pot avea un impact semnificativ asupra fumătorilor adulți și a societății.

“Fumătorii adulți caută produse care să le ofere gustul, ritualul și plăcerea țigaretelor convenționale, dar care să conțină mult mai puține substanțe dăunătoare”, a spus Tony Snyder, Vicepreședinte de Comunicare Philip Morris International. “După mai bine de zece ani de cercetare și dezvoltare, în momentul de față avem acces atât la știință, cât și la tehnologiile necesare pentru a crea aceste produse pentru cei 1,1 miliarde de fumători.”

IQOS este unul dintre produsele fără fum ale Philip Morris si răspunde noilor cerințe și preferințe ale fumătorilor adulți. Acest produs care încălzește tutunul în loc să îl ardă a fost lansat în 2014 și va fi disponibil anul acesta în orașe importante din alte 30 de piețe la nivel global. Începând cu anul 2008, Philip Morris a angajat peste 400 de oameni de știință și experți și a investit peste trei miliarde de dolari în cercetare si în dezvoltarea de noi produse. Rezultatele cercetărilor care au evaluat potențialul de risc al IQOS ca fiind scăzut sunt foarte promițătoare, iar compania împărtășește în mod deschis metodologiile științifice, precum și concluziile sale, pentru a fi reexaminate și verificate independent de către terți. În decembrie 2016, Philip Morris a depus o cerere pentru certificarea riscului scăzut, comparativ cu produsele convenționale din tutun (Modified Risk Tobacco Product Application – MRTPA) pentru IQOS la Administrația Statelor Unite pentru Alimente şi Medicamente (U.S. Food and Drug Administration – FDA), Centrul pentru produsele din tutun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *