Bridgestone lansează noua anvelopă Firestone Roadhawk

Firestone îşi propune să revigoreze piaţa de anvelope cu preţ mediu din Europa odată cu lansarea Roadhawk, o anvelopă dezvoltată pentru a oferi performanţă de lungă durată, dar şi cea mai bună aderenţă pe suprafeţe umede şi cea mai scurtă distanţă de frânare pe suprafeţe uscate. Roadhawk se adresează şoferilor care conduc zi de zi, în orice medii şi situaţii – în oraş, pe autostradă ori pentru navetă, cumpărături sau pentru a-şi duce copiii la şcoală. Aceşti soferi îşi doresc o anvelopă care să le confere performanţe de lungă durată în diverse condiţii de drum, zilnic: vreme umedă, trafic intens, frânare bruscă şi viteze ridicate pe autostradă. Pe scurt, au nevoie de o anvelopă pe care să poată conta în orice situaţie.

Jake Rønsholt, Managing Director, Divizia Consumer Business, Bridgestone Europe afirmă: “Firestone produce anvelope de calitate de mai bine de 100 de ani; înţelegem condiţiile de drum la care sunt expuse anvelopele şi suntem atenţi la nevoile şoferilor. Noile anvelope Roadhawk sunt proiectate pentru a oferi şoferilor un nivel ridicat de siguranţă şi performanţe de lungă durată, indiferent de condiţiile de drum.”

Calitatea anvelopelor Firestone Roadhawk a fost testată şi dovedită de TÜV SÜD, cel mai mare institut independent de tehnologie pentru anvelope din Europa, şi a primit recunoaşterea TÜV SÜD Certification Mark. Cea mai bună aderenţă pe suprafeţe umede Cu compuşi special dezvoltaţi şi banda de rulare unică, noua anvelopă Firestone Roadhawk a fost proiectată pentru a oferi cel mai înalt nivel de control al vehiculului pe suprafeţe umede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *