Promotor Rent a Car se extinde si in Cluj Napoca

Promotor Rent a Car si-a extins serviciile de inchirieri masini si in orasul Cluj Napoca. In calitate de broker rent a car, prin intermediul parteneriatelor cu firmele de inchirieri auto locate, Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini in Cluj, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

In premiera, cu aceasta ocazie, Promotor Rent a Car Cluj  va oferi gratuit o serie de accesorii la inchirierea unei masini: sisteme de navigatie Gps si lanturi de iarna.  Pe langa serviciile simple de inchirieri auto, cei care calatoresc in acest oras vor putea beneficia si de serviciul de transferuri auto, care va fi de acum disponibil la orice ora, si in Cluj.

In plus, masinile inchiriate nu au un numar limitat de kilometri pentru perioadele mai mari de 3 zile si includ in oferta asigurare CASCO si rovinieta. Totodata, extinderea companiei Promotor Rent a Car va permite celor care inchiriaza o masina in Bucuresti  sa o lase in Cluj, atunci cand nu mai au nevoie sa se intoarca in orasul de unde au preluat-o.

Compania Promotor Rent a Car va oferi servicii de inchirieri auto Cluj 24/7. De asemenea, in aceasta perioada, toate masinile inchiriate in Cluj vor fi dotate corespunzatori pentru sezonul de iarna.

Promotor Rent a Car operează in peste 20 de orase din Romania: Bucuresti, Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures , Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

 

One thought on “Promotor Rent a Car se extinde si in Cluj Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *