Veranda Mall gazduieste concursul de sah rapid

Veranda Mall, în parteneriat cu Asociaţia Clubul Sportiv Oxygen (Academia de Şah), organizeaza concursul de şah rapid pe echipe „Nepoţi şi bunici”. Competitia va avea loc pe 4 februarie, iar prima etapă a campionatului Veranda Chess Contest se va desfășura pe 26 februarie.

Pentru cei care vin la Veranda Mall căutăm constant noi posibilităţi de divertisment şi de petrecere a timpului liber. La începutul lunii februarie, ne-am îndreptat atenţia către bunici şi nepoţi, pentru care organizăm o competiţie de şah, iar pe 26 februarie lansăm Veranda Chess Contest, eveniment structurat în patru etape, care se va desfăşura pe parcursul întregului an. Pe lângă componenta distractivă, aceste activităţi au scopul de a dezvolta capacitatea de analiză, gândirea logică, dar şi abilităţile tactice ale participanţilor”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Concursul de şah rapid pe echipe „Nepoţi şi bunici” va avea loc în restaurantul Sushi Terra din centrul comercial, iar în competiție pot participa până la 30 de echipe. Copiii cu vârsta de până la 14 ani sunt invitați să se înscrie gratuit alături de bunicii lor, până pe 3 februarie, la ora 15:00.

Pe 26 februarie se dă startul Veranda Chess Contest, competiţie care se va desfășura în 4 etape, cu debutul Winter Edition, fiind urmată de alte trei: Spring Edition (26.03.2017), Summer Edition (11.06.2017) şi Autumn Edition (15.10.2017).

Taxa de participare este de 50 de lei. Competiţia se adreseaza copiilor sub 14 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *