Se va deschide Scoala Raw Vegan

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw vegan si-a lansat prima sa carte, publicata de Burda Romania, “Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas.” Evenimentul a avut loc miercuri, 25 ianuarie, la Libraria Carturesti Carusel. In cadrul lansarii autoarea a anuntat si deschiderea Scolii Raw Vegan RawCoco.

Proiectul Scoala Raw Vegan este gandit de Anca Alungulesei ca o prelungire a cartii si a informatiilor teoretice si practice pe care incearca sa le transmita publicului preocupat de sanatate si alimentatie pe toate canalele sale.

La Scoala Raw Vegan (re)invatam sa ne hranim din natura, nu din fabrici, invatam principii de baza ale unei alimentatii sanatoase pentru copii si adulti, retete practice pentru toate mesele zilei, precum si programe concrete de alimentatie pe termen scurt, mediu si lung”, spune Anca Alungulesei, care indeamna doritorii sa aleaga de pe site-ul www.rawcoco.ro temele pe care le va dezbate la Scoala Raw Vegan.

Cele 4 cursuri anuntate pana acum sunt: “Strategii de detoxifiere a organismului cu hrana lichida”, “Deserturi delicioase pentru copii sanatosi si parinti fericiti”, “Alimente medicament- Bucatarie vindecatoare”, “Plan alimentar de 21 de zile- hrana vie pentru corp, minte si suflet”.

Cartea Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas. te cucereste prin naturalete si firesc si se citeste foarte repede. Daca vreti sa va reconectati la natura, Anca Alungulesei, prin cartea sa, va poate ajuta. Acest ghid merita sa stea langa voi, in biblioteca sau pe noptiera pentru recitire, nu doar in bucatarie pentru retete“, a subliniat Susana Pletea, director editorial Burda Romania si editorul cartii semnate de Anca Alungulesei.

Am scris aceasta carte pe nerasuflate, informatiile le aveam in mine dupa ani de documentare si studiu si am simtit nevoia sa le pun cap la cap pentru a ajuta cat mai multi oameni. Misiunea mea este sa ii conving pe oameni ca sucurile din legume si fructe reprezinta hrana cea mai inteligenta pentru corpul nostru, astfel ca ar trebui inclusa o portie de sanatate la pahar zilnic in alimentatia noastra. Este simplu de aplicat, avem totul la indemana si mai ales, este miraculos pentru organism. Imi place sa spun ca prin consumul de sucuri, noi facem trecerea de la starea organismului la bunastarea acestuia”, a declarat Anca Alungulesei.

Cartea poate fi găsită în Librăriile Carturesti, Humanitas, Compact și Librarium, ca și la toți partenerii de difuzare ai Burda România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *