Pizza Hut relansează promoția Pizza & Pasta Festival

Clienții Pizza Hut pot savura, la plasarea unei comenzi, oricâte pizze și paste doresc, pentru doar 23.90 lei. Si aceasta pentru ca Pizza Hut relanseaza promotia Pizza & Pasta Festival.

De asemenea, clienții care intră pe pagina de site www.pizzahut.ro/festival, în perioada campaniei, au șansa de a câștiga vouchere Pizza & Pasta Festival sau bilete la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din România.

Clienții sunt invitați să accese platforma online, prin intermediul căreia pot câștiga 10 vouchere duble pentru Pizza & Pasta Festival pe săptămână sau bilete la un super festival ce va avea loc în Cluj.

Pentru a intra în tragerea la sorți, clienții vor putea alege o tabără în care se înscriu – fie sunt datori să facă cinste, fie trag pe cineva la răspundere pentru a le face cinste.

Practic, userii vor alege o tabără căreia îi vor da share pe Facebook, alături de tag unui prieten căruia vor să îi facă cinste sau căruia își doresc să îi reamintească de datorie.

Deja tradiționala campanie Pizza Festival, la care s-au alăturat începând de anul trecut și pastele este una dintre cele mai așteptate oferte de către cei care ne trec pragul. Clienții Pizza Hut pot profita de această oportunitate pentru a încerca rețetele variate de pizza și paste din meniul nostru. Prin campania de promovare din acest an, îi îndemnăm pe toți cei care sunt datori prietenilor sau pe cei care doresc să se revanșeze și să le facă cinste celor dragi, să profite de posibilitatea de a comanda oricâte pizze și paste doresc la un preț special”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Oferta Festival este disponibilă în perioada ianuarie – martie 2017, pentru orice pizza mică din meniu, din categoriile Speciale, Favorite și Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic și Pan, dar și pentru orice rețetă de paste sautéed – Spaghetti Picante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese și Penne Primavera.

Pe toată perioada campaniei, clienții pot beneficia și de oferta free refill la răcoritoarele în pahar de 0,33L: pot reumple paharul de câte ori doresc, pentru 6.5 lei.

Oferta Pizza Hut este individuală și poate fi comandată în toate restaurantele din țară, de luni până vineri. Mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut pot fi gasite pe www.pizzahut.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *