Alukönigstahl Romania a livrat sisteme din aluminiu pentru peste 100.000 mp de pereti cortina

Alukönigstahl Romania a livrat sisteme de profile din aluminiu pentru tamplarie si pereti cortina Schüco pentru peste 250.000 mp suprafata de birouri realizate in Bucuresti si in marile orase din tara.

De la Timisoara la Iasi, de la Bucuresti la Brasov si Cluj, mai mult de 65.000 mp de pereti cortina din sisteme de aluminiu Schüco au fost realizati in anul 2016.

Alukönigstahl Romania avea, la sfarsitul anului 2016, mai mult de 130.000 de mp de birouri in lucru, pentru care a livrat sisteme de profile din aluminiu Schüco pentru 50.000 mp de perete cortina.

Cluj Business Centre The Office
Alukonigstahl Romania a asigurat pentru aceasta constructie sistemele de profile de aluminiu pentru peretele cortina, ferestre si usi. Anul acesta s-a finalizat corpul al doilea si s-au livrat materiale pentru etapa a treia a proiectului, acestea constand in profile din aluminiu izolate sistem Schuco FW50+ pentru peretele cortina ce acopera o suprafata de 5.200 mp, profile pentru ferestre sistem Schüco AWS 65 si AWS 102 si profile pentru usi Schuco ADS 65, in constructie clasica si cu feronerie speciala pentru usi de evacuare.

Bucharest One
Aici s-au montat in total 16.500 mp de perete cortina Schüco USC 65 si 4.500mp perete cortina clasic Schüco FW 50+.

Hermes Business Campus
Cladirile II si III din complexul Hermes Business Campus au adaugat inca 55.000 mp suprafata de birouri de clasa A, stocului de birouri din Bucuresti. In total 18.000 mp de perete cortina structurali Schüco FW 50+ SG dau o noua imagine zonei.

Gara Herastrau Building
Gara Herastrau Building este o alta cladire de birouri din zona de nord a Bucurestiului, ceva mai mica, doar 12.000 mp suprafata utila si 4.400 mp perete cortina Schüco FW50+.

UBC 2 Timisoara
Prima cladire de birouri din asamblul Openville din Timisoara, UBC 2 va avea o suprafata de 18.000 mp. Pentru reducerea timpului de executie a aceastei cladiri dezvoltate pe unsprezece nivele s-a optat pentru solutia de perete cortina din elemente modulare. Peste 8.200 mp de perete cortina din sistem Schüco USC 65 vor fi montati aici.

Coresi Business Park Brasov
Coresi Business Park se afla in centrul unui cartier nou din Brasov, aflat pe fosta platforma industriala Tractorul. Dupa deschiderea centrului comercial Coresi Shopping Center, a continuat dezvoltarea cladirilor cu destinatie de birouri. Cladirile, cu regim mic de inaltime beneficiaza de lumina naturala din abundenta, datorita peretilor cortina din sistem Schüco FW 50+, care asigura in acelasi timp izolare termica si fonica de inalt nivel. Si solutia aleasa pentru anvelopanta cladilor, circa 9.000 mp a contribuit la obtinerea certificatului de sustenabilitate BREEAM Very Good pentru aceste doua cladiri, devenind astfel prima dezvoltare verde din Brasov.

Numeroase alte cladiri de birouri, printre care putem enumera The Landmark ( 7.800 mp perete cortina), Globalworth Campus (8.000 mp perete cortina), Transavia Office (2.000 mp), UBC Palas Iasi (7.800 mp) au beneficiat de solutiile Alukönigstahl Romania in anul 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *