Europharm Distributie isi schimba masinile vechi cu vehicule hibride

Europharm - Yaris EPH 1Europharm Distributie (EPH) va inlocui pana la finalul luni ianuarie intreaga flota de autoturisme cu vehicule hibride. Astfel, un numar de peste 80 de autoturisme vor fi inlocuite cu modelele hibrid Toyota Auris Terra si Toyota Yaris, in cadrul unui parteneriat strategic incheiat intre IBR si Toyota in Romania. Aceste noi vehicule vor alcatui cea mai mare flota de automobile hibride a unui distribuitor de produse farmaceutice din Romania. Investitia totala a EPH se ridica la un milion de euro si reconfirma angajamentul companiei de a-si consolida statutul de unul dintre cei mai importanti distribuitori si furnizori de servicii logistice de top din piata romaneasca farma. Tot pentru a indeplini acest angajament asumat, in ultimele 12 luni, EPH a reinnoit si flota de transport marfa, printr-o investitie de 1.500.000 de euro.

Georgi Roussev, Director General EPHEste responsabilitatea noastra, ca unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de distributie farmaceutica, sa oferim solutii reciproc avantajoase pe termen lung. Inlocuirea flotei de autoturisme utilizate de catre forta noastra de vanzari cu masini hibride este un demers prin care ne asiguram ca indeplinim acest angajament. Si nu ne vom opri aici. In 2017, strategia noastra prevede continuarea investitiilor, atat pentru extinderea si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri, cat si pentru cresterea acoperirii geografice a zonelor rurale si urbane mici”, a declarat Georgi Roussev, Director General EPH.

Decizia de a achizitiona automobile eco este rezultatul unei prime sinergii a EPH cu IBR. In 2015, IBR a anuntat consolidarea parteneriatului sau cu Toyota Romania printr-un nou acord privind inlocuirea in intregime a flotei sale auto cu vehicule hibride Toyota.

In data de 1 noiembrie 2016 a fost finalizata achizitia EPH de catre grupul IBR, de la grupul GSK. In urma acestei tranzactii, EPH ramane o companie de sine statatoare in cadrul grupului IBR, iar rolul sau nu va fi schimbat odata cu preluarea dreptului de proprietate: EPH va contribui la modelarea mediului de afaceri din domeniul sanatatii, cu scopul de a imbunatati viata pacientilor din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *