Veranda Mall amenajeaza o pista de snow tubing

Veranda Mall va amenaja, în perioada 27-29 ianuarie, o pistă de snow tubing la intrarea Amfiteatru.

Veranda mall devine astfel primul centru comercial din București care oferă această opțiune de petrecere a timpului liber. 

În acest weekend, le-am pregătit o surpriză bucureştenilor, pentru a le arăta că nu este nevoie să mergem la munte ca să ne bucurăm de iarnă. Vizitatorii noştri vor putea experimenta adrenalina activităţilor specifice acestui anotimp, profitând totodată de reducerile de sezon din Veranda Mall. Prin intermediul acestei premiere – amenajarea unei piste de snow tubing la un centru comercial – ne completăm oferta de divertisment, cu o activitate relaxantă şi antrenantă, potrivită pentru întreaga familie”, spune Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Vineri, începând cu ora 15:00, pista de snow tubing se deschide pentru vizitatori, iar sâmbătă şi duminică, de la 11:00 la 21:00, toată lumea este invitată să testeze pârtia, accesul fiind gratuit în cele trei zile. De asemenea, vizitatorii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, să facă mişcare pe primul patinoar în aer liber din Obor, deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00.

Pe lângă practicarea sporturilor de iarnă, Veranda Mall şi Compania LuMiOlar, ce activează în cadrul Centrului Cultural Petre Ţuţea, pun în scenă în ultima săptămână din lună spectacole pentru copii, iar sâmbătă şi duminică cei mici sunt invitaţi de Teatru la Cinema să ia parte la jocuri, concursuri și jonglerii, precum și la alte momente surpriză.

Programul complet al activităţilor pentru copii poate fi consultat pe site-ul Veranda Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *