Un magazin Lidl din Bucuresti va fi inchis pentru modernizare

Lidl va investi în reamenajarea magazinului Lidl din București, situat pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19. Magazinul va fi închis în zilele de 24 și 25 ianuarie si va fi redeschis în 26 ianuarie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit. De asemenea, vor predomina alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.

Pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea.

Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 26 ianuarie, și până duminică, 29 ianuarie, magazinul Lidl de pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19 îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Strada Morarilor, Nr. 4 și de pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *