Libris.ro si-a lansat noua versiune online

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, a lansat noua sa varianta online. Cu un design modern, noul Libris.ro este gandit pentru a oferi utilizatorilor un site usor de utilizat care sa faca experienta de navigare cat mai placuta.

Toate paginile din site au fost optimizate si pun accent pe a oferi publicului informatii mai bogate si mai clare. Motorul de cautare are optiune de live search, iar in pagina de cont poti salva adrese multiple si poti avea acces oricand la informatii privind comenzile tale, facturi, comentarii. O noutate este si faptul ca ebook-urile comandate se pot descarca si din contul de client.
Mai mult decat atat, clientilor Libris le va fi rasplatita fidelitatea pentru fiecare comanda finalizata, prin noul program de fidelizare care presupune acumularea de puncte la fiecare comanda, puncte ce pot fi folosite pentru comenzile urmatoare.
Din 16 ianuarie publicul va descoperi, pe Libris.ro, un design modern, atractiv, cald, prietenos, un site usor de utilizat, cu o pagina de cont actualizata, imbogatita cu multe functionalitati. Aceste modificari sunt gandite pentru a face cat mai placuta experienta pe care utilizatorii o au pe Libris.ro si pentru a le facilita accesul la produsele pe care le doresc, dar si la istoricul lor de navigare. Va fi un site mai aproape de client, pe care il vom rasplati printr-un sistem de puncte de fidelitate acordate pentru fiecare comanda. Libris.ro va avea un aer proaspat, iar motto-ul care ne va ghida activitatea va ramane aceea a respectului pentru oameni si carti”  – Laura Teposu, Director Dezvoltare.
Clientii pot rasfoi online pagini din peste 10.000 de carti si pot vizualiza materiale video de prezentare ale jocurilor. Noul Libris.ro are un design responsive, ceea ce ii permite sa-si adapteze paginile la rezolutia dispozitivului de pe care este accesat (desktop, laptop, tableta, telefon).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *