7 Superstaruri si-au anuntat participarea la UNTOLD 2017

Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki vor participa la a treia editie a UNTOLD. 

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la UNTOLD.

Astfel, ARMIN VAN BUUREN se întoarce pe aceeaşi scenă pe care, în 2016, a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe dj-ul olandez în tricoul echipei naţionale de fotbal a României. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborât în public şi a salutat fanii rămaşi până aproape la 8 dimineaţa alături de el. Artistul a declarat la final, că abia aşteaptă să-şi vadă din nou numele, în line-up-ul festivalului UNTOLD 2017, lucru care s-a şi întâmplat.

Impresionaţi de atmosfera UNTOLD, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea UNTOLD.

Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul UNTOLD 2017. Alte staruri internaţionale, ale genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului. In total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti.

Începând de Vineri, 27 ianuarie, ora 18.00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toţi cei care vor să ia parte la experienţa UNTOLD. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe.

În plus, vor fi disponibile şi bilete de o zi şi abonamente VIP. Acestea pot fi achizitionate de pe www.untold.com.

UNTOLD 2017 va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *