Cosmopolis are ca obiectiv în acest an vânzarea a 540 de noi locuințe

Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidențial din zona de nord a Bucureștiului, are ca obiectiv în acest an vânzarea a 540 de noi locuințe și continuarea dezvoltării generale a infrastructurii din cadrul complexului rezidențial.

2.300 de locuințe sunt finalizate în acest moment în cadrul Cosmopolis, comunitatea numărând peste 4.500 de locuitori.

„Obiectivul nostru pentru 2017 este să menținem vânzările anului trecut, cu o ușoară creștere și să ajungem la 540 de locuințe vândute. Anul trecut am vândut 470 de unități cu o valoare totală de 30 de milioane de euro și am înregistrat o creștere în vânzări de 10% raportat la anul 2015. Anul acesta, continuăm să investim atât în infrastructură, cât și în dezvoltarea generală a Cosmopolis.”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO OPUS LAND DEVELOPMENT.

În cadrul complexului rezidențial, a fost construit anul trecut și strip mall-ul Cosmopolis Plaza, în urma unei investiții de 2,2 milioane de euro. Acesta are deja deschise magazine dedicate celor mici, o farmacie, o curățătorie, un pet-shop, magazine de îmbrăcăminte, un supermarket, o cofetărie, un magazin de amenajări interioare, unul de produse bio, un beauty salon și alte spații destinate serviciilor. Strip mall-ul dispune și de o parcare proprie. Alte magazine se vor deschide în 2017, urmând ca în luna aprilie, gradul de ocupare a spațiilor comerciale să fie în proporție de 90%.

Pe lângă strip mall, locuitorii din Cosmopolis beneficiază și de numeroase facilități care includ o grădiniță, o școală primară, un parc, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, șapte piscine exterioare, terenuri exterioare de baschet, fotbal și tenis, restaurant și mai multe terenuri de joacă pentru copii. În plus, rezidenții au transportul asigurat până la stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, prin linii de microbuz care circulă permanent, din 30 în 30 de minute.

Prețul de vânzare al locuințelor din Cosmopolis pleacă de la 35.000 de euro și ajunge până la 150.000 de euro, excluzând vilele personalizate.

Din totalul unităților puse la vânzare anul trecut, studiourile și apartamentele cu două camere au fost cel mai bine primite în rândul cumpărătorilor, cu un procent de 58%, urmate de vile cu 27% și de apartamentele cu trei camere, cele din urmă având un procent de 15% în totalul vânzărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *