Sony Interactive Entertainment lansează oficial în România Playstation VR

Noul sistem PlayStation VR va fi disponibil oficial în magazinele din România în data de 24 ianuarie 2017. Lansarea sistemului de realitatea virtuală care duce consola PS4 la următorul nivel de imersiune va fi precedată de un eveniment deschis publicului în datele de 21 și 22 ianuarie la Impact Hub București. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de gaming și home entertainment care vor sa experimenteze Playstation VR. Fanii vor avea la dispoziție peste 10 titluri cu jocuri uimitoare care îi vor introduce în lumea Playstation VR. Accesul la eveniment este gratuit, la etajul al doilea al centrului Impact Hub, din Strada Halelor, nr. 5, lângă Piața Unirii din București, pe 21 și 22 ianuarie, în intervalul orar 10:00-19:00.

Despre ecosistemul Playstation VR: În momentul de față, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru crearea cât mai multor titluri pentru PS VR, de la echipe mici și independente, la cei care lucrează în studiouri sau la companii mari dezvoltatoare de jocuri ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Acești dezvoltatori, dar și cei din cadrul SCE Worldwide Studios (SCE WWS) au creat până acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri cum ar fi: Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood and PlayStation®VR WORLDS (SCE WWS).

Peste 50 dintre acestea vor fi lansate până la sfârșitul acestui an. Mai mult decât atât, DICE și Lucasfilm lucrează acum la un nou Star Wars Battlefront (Electronic Arts Inc.), experiență de joc ce va fi disponibilă doar pe PlayStation VR. De asemenea, THE PLAYROOM VR*4 de la SCE WWS va putea fi descărcată gratuit prin PlayStation Store de către toți deținătorii de PS VR, lucru ce va fi disponibil odată cu lansarea noului sistem de realitate virtuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *