Blue Air inaugureaza ruta Bucuresti – Tel Aviv

Cea mai mare companie aeriana romaneasca, Blue Air, incepe operarea rutei Bucuresti – Tel Aviv cu trei frecvente saptamanale in zilele de luni, joi si duminica, marind astfel numarul destinatiilor disponibile cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), baza operationala principala a operatorului aerian. Astfel, Blue Air ajunge la 33 de destinatii deservite direct din capitala Romaniei, din totalul de 97 de rute oferite in 2017. Noua destinație este adresată și oamenilor de afaceri.

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Ne bucuram enorm ca incepand de astazi oferim pasagerilor nostri posibilitatea de a calatori direct catre Tel Aviv, un oras modern, cosmopolit si vibrant, care ofera o vreme prielnica indiferent de sezon. Datorita orarului de zbor foarte potrivit, dar si a formalitatilor simple de calatorie, ruta se adreseaza atat oamenilor de afaceri, turistilor de week-end, cat si celor care merg in pelerinaj.”

Pasagerii Blue Air vor putea calatori in conditii optime pe ruta Bucuresti – Tel Aviv la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei, beneficiind de siguranta, confort sporit si tarife incepand de la 34.95 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg. Rezervarile se pot face pe blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *