Animax a lansat varianta pentru mobil a magazinului online

Animax, cea mai mare rețea de petshopuri din România, a lansat varianta pentru mobil a magazinului său online, lansat în urmă cu 4 ani, prin care pot fi comandate rapid și în siguranță produsele necesare pentru prietenul tău necuvântător, de oriunde și oricând, cu un simplu Click. Aplicația este disponibilă momentan doar pentru smarthphone-urile care funcționează cu sistemul de operare Android, putând fi descărcată gratuit din Google Play, ulterior urmând să fie lansată și varianta pentru IOS.

”Tot mai mulți oameni folosesc smartphone-ul pentru cumpărături online și am primit multe solicitări pentru dezvoltarea unei astfel de aplicații. Magazinul nostru online www.animax.ro a înregistrat creșteri peste așteptări de la an la an, având o pondere importantă în totalul vânzărilor companiei. Estimăm că 40% dintre comenzile online vor veni prin aplicația de mobil”, a declarat Sorina Vână, Online Marketing Manager Animax.

Pentru a realiza o comandă pe aplicația mobile Animax nu este necesară crearea unui cont. Aplicația reține ultima comandă realizată, aceasta putând fi repetată cu un singur click, utilizatorul poți repeta ultima comandă doar cu un singur click. În plus, utilizatorii pot comanda scanând codul de bare al produselor dorite, fie că acestea sunt acasă sau într-unul din magazinele Animax. În magazinul online Animax se regăsește toată gama de produse pentru animale de companie, hrană, accesorii, cuști, culcușuri, haine, produse de îngrijire și igienă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *