Lidl modernizeaza doua magazine in Bucuresti


Lidl va investi în reamenajarea a două magazine în București. Acestea vor fi închise în zilele de 17 și 18 ianuarie, urmând a se redeschide în data de 19 ianuarie.

Lucrările de modernizare  vor avea loc în cadrul magazinelor Lidl din București, situate pe Strada Intrarea Tarcău, Nr. 13 A și pe Strada Moinești, Nr. 63. Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, cele două unități își vor întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinelor va predomina culoarea antraci.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 19 ianuarie, și până duminică, 22 ianuarie, magazinele modernizate îi vor așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. În perioada de reamenajare a unităților, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele din apropiere, după cum urmează:

  • București, Strada Intrarea Tarcăului, Nr. 13 A: Magazinele Lidl situate pe Strada Fizicienilor, Nr. 15B și pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19.
  • București, Strada Moinești, Nr. 63: Magazinele Lidl situate pe Strada Valea Cascadelor, Nr. 3 și pe Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 8 B.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *