CSRmedia.ro: Au inceput inscrierile in Editia Aniversara a competitiei Romanian CSR Awards

Romanian CSR Awards 2016 00 Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards®, aflata in acest an la moment aniversar. Evenimentul, derulat pentru al cincilea an la rand,este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 3 martie. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie.

Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei. Inscrierea proiectelor in competitie se face prin completarea fRomanian CSR Awards 2016ormularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Lacramioara BotezatuAniversam cinci ani de cand am inceput sa punem in lumina proiectele de CSR intr-o gala exclusiva si sa-i aducem impreuna pe cei care se implica activ in derularea proiectelor de responsabilitate sociala. Romanian CSR Awards reuneste in fiecare an o comunitate solida, astfel ca in acest an facem practic reuniunea de cinci  ani! “, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Pentri inscrierea in competitie sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2016. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *