Weekend-ul Copiilor la Ski Resort Transalpina

Weekend-ul tuturor copiilor cu vârste între 4 şi 18 ani va fi sarbatorit sâmbătă, 14 ianuarie, la Ski Resort Transalpina, prin schi, în cadrul concursului de slalom uriaş.

La fel ca în anii trecuţi, vor fi şase categorii de vârstă, fete şi băieţi. Diferenţa este că anul acesta copiii care activează în cadrul unui club sportiv nu vor concura în aceeaşi grupă cu amatorii.

Pe tot parcursul intregii competitii Orange Kids Day, copiii se vor antrena in diverse jocuri distractive! Premiile surpriza, diplomele, medaliile, vor fi rasplata pentru toti cei ce vor alege sa participe la oricare din activitati.

World Snow Day eveniment sarbatorit in data de 15 ianuarie 2017, in toata lumea, este organizat  pentru al treilea an consecutiv si pe partiile  de la Ski Resort Transalpina.

De mentionat, este faptul ca, duminica, 15 ianuarie, copiii cu varste cuprinse intre  4 – 14 ani, vor putea folosi, in mod gratuit,  toate instalatiile de transport pe cablu functionale.
De asemenea, echipele  Scolii de Ski&Snowboard si Project RIDE de la SRT sunt pregatite  sa le ofere acestora, in intervalul orar  11.00 – 13.00, lectii de initiere in tainele sporturilor de iarna. Mai multe detalii referitoare la tarife, localizare, dotari se gasesc pe www.trans-alpina.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *