UberSNOW: Deszăpezire la comandă, direct din aplicație

Utilizatorii Uber vor putea comanda gratuit, joi, 12 ianuarie, între orele 11:00 și 14:00 direct din aplicație, un UberSNOW: o echipă specială de deszăpezire, care îi va ajuta să deszăpezească aleile și zonele rezidențiale greu accesibile.

Din echipele de deszăpezire din fiecare UberSNOW vor face parte membri ai echipei Uber, pasageri, șoferi parteneri, jurnaliști, persoane publice și voluntari care se pot înscrie până miercuri, 11 ianuarie, ora 12:00.

Știm cu toții că Bucureștiul se blochează atunci când ninge, iar aleile înghețate și pline de zăpadă pot reprezenta un pericol real pentru noi toți, în special pentru copii și vârstnici. Fiecare dintre noi însă își poate aduce contribuția, iar împreună putem face Bucureștiul un oraș mai accesibil și mai sigur pentru locuitori. UberSNOW aduce împreună comunitatea Uber și oferă bucureștenilor deszăpezire la comandă, prin simpla apăsare a unui buton!”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România.

Totodata, persoanele care nu au încercat Uber până acum beneficiază și de o primă cursă Uber gratuită, în limita a 25 de lei, dacă se înregistrează pe Uber.com/App  și introduc codul promoțional DESZAPEZIRE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *