Huawei: primele smartphone-uri compatibile cu platforma Google Daydream

Săptămâna trecută, în cadrul CES 2017, aproape 3.000 oameni au luat parte la discursul CEO-ului Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, care a subliniat angajamentul Huawei de a inova și de a colabora cu parteneri de top din industrie, pentru a transforma modalitățile în care oamenii interacționează cu lumea.

Richard Yu a împărtășit și viziunea Huawei asupra viitorului în industria mobilă: Telefonul Inteligent, un dispozitiv bazat pe Inteligența Artificială, care va îmbunătăți fiecare parte a vieților noastre.

În plus, CEO-ul Huawei CBG a anunțat cea mai nouă colaborare a companiei cu liderii industriei, Amazon și Google, și a dezvăluit că mult așteptatul model Huawei Mate 9 va fi disponibil în Statele Unite ale Americii.

Huawei Mate 9 Pro și ediția specială Huawei Porsche Design Mate 9 vor fi primele smartphone-uri Huawei compatibile cu platforma Google Daydream.

În ultimii 5 ani, Huawei a devenit unul din primele trei branduri de smartphone-uri la nivel global. În 2016, Huawei a livrat mai bine de 139 milioane de smartphone-uri, o creștere cu 29% în comparație cu 2015.

Telefonul Inteligent răspunde cerințelor Lumii Inteligente

Astăzi trăim într-o lume în care totul este conectat. Richard Yu numește această lume o lume inteligentă în care dispozitivele depistează și colectează în permanență date despre mediile noastre.

Pentru a accelera dezvoltarea Telefonului Inteligent, Huawei lucrează pentru a dezvolta tehnologiile sale în materie de senzori, de învățare, de management al datelor și de procesoare.

În prezent, oamenii se conectează la lumea digitală folosindu-și smartphone-urile. În viitor, Telefonul Inteligent va schimba asta. Acesta va fi o extensie a ceea ce suntem – o parte indispensabilă a vieților noastre care folosește inteligența artificială pentru a se adapta nevoilor noastre, permițându-ne să interacționăm ușor atât cu lumea reală, cât și cu cea digitală.” a declarat Richard Yu, CEO Huawei CBG.

Colaborări cu lideri ai industriei

Huawei colaborează îndeaproape cu unele din cele mai inovatoare companii, iar în timpul prezentării de ieri, CEO-ul Huawei a dezvăluit noile parteneriate cheie cu Amazon și cu Google.

Richard Yu a anunțat de asemenea că Huawei Mate 9 va fi disponibil în Statele Unite ale Americii de astăzi, în variantele de culoare Space Gray și Moonlight Silver, fiind listat în oferta unor retaileri precum BestBuy, Amazon, NewEgg și B&H. În plus, Mate 9 va fi primul smartphone Huawei care va suporta aplicația interactivă Amazon Alexa.

Utilizând Amazon Alexa pe dispozitivul lor Huawei Mate 9, utilizatorii pot face diferite lucruri ușor, chiar și când se află în mișcare, folosindu-și doar vocea. Astfel, își pot controla casele inteligente, pot verifica știrile, pot solicita curse în cadrul unor aplicații precum Uber dar și multe alte lucruri.” a declarat Steve Rabuchin, Vice Președintele Amazon Alexa.

Huawei Mate 9 Pro și Huawei Porsche Design Mate 9 sunt primele dispozitive Huawei compatibile cu platforma Google Daydream pentru ca utilizatorii să exploreze realitatea virtuală. Potrivit lui Amit Singh, Vicepreședinte de Operațiuni al echipei de VR și AR Google, în 2017, în afara oferirii de conținut VR de calitate pe dispozitivele Huawei, prin intermediul platformei Daydream, Google și Huawei vor lucra împreună pentru a oferi conținut de top AR pe dispozitivele Huawei prin intermediul tehnologiilor din cadrul Project Tango.

Astăzi, ne concentrăm pentru a inova și pentru a dezvolta tehnologii noi, pentru a crea un ecosistem al vizionărilor din industrie și pentru a oferi produse care îmbunătățesc în mod semnificativ felul în care oamenii se conectează între ei,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *