JLL, aleasă de noul proprietar compania de administrare a SWAN Office & Technology Park

Compania de consultanţă imobiliară JLL a fost desemnată de către noul proprietar al SWAN Office&Technology Park să se ocupe de serviciile de property și asset management ale parcului de afaceri din nordul Bucureștiului. JLL va fi responsabilă de relația dintre proprietar, chiriași și subcontractori și va asigura servicii extinse de management operațional, inclusiv prin adoptarea unor măsuri pentru o administrare cât mai eficientă a costurilor de întreținere. Swan are o suprafață totală de 29.124 metri pătrați de spații de birouri și comerciale în 3 clădiri, iar printre principalii chiriași se numără nume importante precum Dante International (care administrează eMag.ro), Flanco Retail, Fashion Days, Mercedes-Benz, Tecnoservice, BIC, Renovatio etc.

”Acesta este al doilea contract câștigat de Departamentul de Property Management al JLL în ultimele 4 luni. Cu acest contract, portofoliul administrat de JLL în România depășește 200.000 de metri pătrați. SWAN Office & Technology Park este unul dintre cele mai interesante proiecte de birouri din București. Clădirea oferă condiții foarte bune de muncă, astfel că a reușit să-și păstreze majoritatea chiriașilor în ciuda unei competiții în creștere cu alte zone din București”, a declarat Mariana Stamate, șeful departamentului de property management al JLL Romania.

SWAN Office & Technology Park a fost dezvoltat de fondul de investiții Chayton Capital LLP în urma unei investiții de peste 50 milioane de euro și a fost livrat în 2011, fiind prima dezvoltare din România care a fost certificată verde în fază de proiect. De asemenea, SWAN reprezintă primul Business&Technology Park dezvoltat în București și primul proiect ”verde” din Pipera. Complexul a intrat în insolvență în primăvara anului 2013, iar anul trecut administratorul judiciar l-a vândut către Smartown Investments. JLL administrează în prezent proprietăți imobiliare totalizând peste 200.000 mp, respectiv parcul comercial Colosseum din cartierul bucurestean Chitila, centrul comercial Liberty Center, clădirea de birouri Green Gate din apropiere de Marriott, precum și nouă proprietăți industriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *