Editura Paralela 45: Concurs de Debut în PROZĂ “QPROZA”

Editura Paralela 45 îi invită pe cei interesaţi să participe la Concursul de Debut în PROZĂ  QPROZA – 2017, pana pe  31 august 2017.

Premiul constă în publicarea volumului cîştigător/ volumelor câștigătoare la Editura Paralela 45.
Concursul se adresează tuturor autorilor care au împlinit 16 ani  data expedierii manuscriselor și care nu au debutat în volum individual pînă la această dată.
Manuscrisele vor fi culese în word, A4, font Times New Roman, mărime 12.

Manuscrisele se vor trimite la adresa: Editura Paralela 45,Strada Frații Golești 130,cod 110.174,Pitești, cu mențiunea Pentru CONCURSUL DE DEBUT ÎN PROZĂ (proză scurtă,roman) QPROZA-2017, pînă la data de luni, 31 august 2017, data poştei.

Plicul mare, format A4, lipit, va avea în locul numelui expeditorului un motto ales de acesta şi va conţine:
1. manuscrisul  – varianta printată
2. manuscrisul pe suport electronic (CD)
3. un plic mic, format A5, lipit, pe care se va înscrie vizibil motto-ul expeditorului, iar în interior se va regăsi înscris pe o foaie de hârtie motto-ul, alături de numele autorului şi de datele de contact ale acestuia (adresa de domiciliu,adresa de mail, număr de telefon), precum și o fotografie color și un cv literar (date bio-bibliografice) în care se vor menționa studiile,anul debutului în reviste, site-uri, blog-uri, publicațiile print și electronice în care au apărut texte ale  autorului, premiile literare obținute. În cazul concurenților sub 18 ani în plicul mic se vor atașa datele de contact ale unui părinte sau tutore (adresa de domiciliu,adresa de mail,număr de telefon).

Decernarea premiului/premiilor va avea loc în cadrul Târgului de carte GAUDEAMUS-2017 la standul Editurii Paralela 45.

Juriul va fi compus din membri cu notorietate ai U.S.R. (critici literari și prozatori).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *