McDonald’s a angajat peste 1.000 de persoane anul trecut

Restaurantele McDonald’s continuă să fie unul dintre cei mai mari angajatori privați din România, cu peste 1000 de noi angajări la finalul anului 2016. Compania a mărit în aprilie 2016 salariul de intrare cu 21%, astfel încât orice nou angajat cu normă întreagă este recompensat cu un pachet anual de salarii și beneficii de 30.000 lei. Totodata, in urma rezultatelor foarte bune din acest an, peste 500 de angajați au fost promovați în poziții superioare iar bonusurile acordate pentru performanță au crescut cu 15%.Mai mult, ca parte a procesului de pregătire profesională continuă şi acreditare ca lucrător comercial oferit de companie tuturor angajaţiilor, peste 1.000 de tineri au fost pregătiţi în 2016.

„1 din 5 angajați McDonald’s au peste 10 ani în companie. Adică 20% din cei 4.000 de angajați ne-au fost alături peste un deceniu – o mare mândrie dar și responsabilitate pentru noi. Un asemenea nivel de retenție este foarte greu de obținut, mai ales într-un sector destul de dificil din punct de vedere al forței de muncă, în care job-urile se schimbă des. Loialitatea angajaților noștri ne ambiționează și ne motivează să mergem înainte. Ei sunt sufletul întregului business și adevărați ambasadori ai brandului McDonald’s în România şi exact asta ne-am propus să transmitem prin campania Învăţ la McDonald’s. Lucrez la McDonald’s”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

În total, în cei peste 20 de ani de activitate, peste 30 000 de persoane au urmat școala McDonald’s, un sistem de training complex, care reușește să contribuie la formarea de abilități și cunoștințe extrem de necesare în domeniu. Importanţa învăţării continue dar şi impactul pe care sistemul McDonald’s îl are asupra angajaţilor au fost surprinse şi în campania de comunicare Învăţ la McDonald’s. Lucrez la McDonald’s.

Programele de recrutare McDonald’s în România sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate în fiecare zi în cele 68 de restaurante din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *