GourmetGift.ro și Heidi Chocolate au făcut fericiți 20.000 de copii

Luna decembrie a fost una plină de bucurie pentru 20.000 de copii care au primit câte o ciocolată Heidi cu ocazia sărbătorilor de iarnă n Zeci de mii de români s-au implicat pe facebook pentru a promova campania, ajutând astfel la întocmirea listei de beneficiari n Organizatorii mulțumesc tuturor și promit fapte bune în continuare

Campania de bucurie socială inițiată de GourmetGift.ro și Heidi Chocolate s-a încheiat cu succes. Împreună, cele două companii au reușit să aducă bucurie pentru mii de copii din întreaga țară. În cadrul campaniei, GourmetGift.ro și Heidi Chocolate au împărțit în mod gratuit 20.000 de ciocolate pentru micuți. Este vorba despre copii aflați în dificultate din 28 de județe din România. Pachetele cu ciocolată au fost distribuite în cursul lunii decembrie după ce în octombrie și noiembrie GourmetGift.ro a colectat pe facebook mii de cazuri sociale.

 

Bucuria copiilor care au primit câte o ciocolată Heidi cu ocazia sărbătorilor de iarnă a fost foarte mare iar zâmbetele lor au fost suficiente pentru a acoperi volumul imens de muncă derulat de cele două companii. În total s-au distribuit 2,7 tone de ciocolată în peste o sută de locații din țară. Reacțiile beneficiarilor i-au lăsat fără cuvinte pe organizatori. ”Mii de mulțumiri pentru bucuria pe care ne-ați făcut-o! A venit Moșul și ne-a adus ciocolata, vă mulțumim din suflet. Vă trimit câteva fotografii să ne vedeți. Uniți în rugăciune și iubire!”, a scris Emilia Trif de la Congregația Iubirii Neprihănite din Odorheiul Secuiesc. ”Vă mulțumim din suflet pentru ciocolate! Au adus multă bucurie în rândul copiilor. Au spus că nu au mai mâncat ciocolată așa de bună!”, a comentat Matei Stan de la Școala Primară nr. 2 Ghidion (Parohia Ghidion). ”Multumim foarte mult! Intr-adevăr au fost momente dulci!”,  a spus la rândul său Liviu Tudose de la Asociația Perspective, din comuna Daneș, județul Mureș.

Campania de bucurie socială derulată de GourmetGift.ro și Heidi Chocolate s-a numit inițial ”10.000 de ciocolate”. Volumul mare de cereri înregistrate i-a determinat pe organizatori să facă eforturi pentru a suplimenta numărul de ciocolate așa că, în final, au fost aproximativ 20.000 de beneficiari din întreaga țară. Este vorba despre copii din aproape 30 de județe, aflați în grija unor asociații sau fundații sau elevi din localități sărace. Organizatorii mulțumesc cu această ocazie tuturor celor care s-au implicat și au făcut din această campanie un succes. ”Mulțumim în primul rând celor de la Heidi Chocolate care au făcut un gest nemaipomenit pentru mii de copii. În egală măsură mulțumim și miilor de persoane care au distribuit pe facebook apelul nostru și care ne-au ajutat să întocmim lista finală a beneficiarilor. Am înregistrat aproape 10.000 de like-uri, o mie de comentarii și peste 2.000 de distribuiri pe facebook în mai puțin de o lună. De asemenea, mulțumim foarte mult presei care a promovat evenimentul nostru. Promitem să facem fapte bune în continuare și, de ce nu, poate reușim să transformăm evenimentul într-o tradiție”, a declarat Floriana Tiron, manager GourmetGift.ro, unul dintre cele mai mari magazine de cadouri corporate din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *