Cadouri de Crăciun pentru 400 de copii din Iasi si Botosani


Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a adus daruri și bucurie pentru 50 de familii cu peste 8 copii din județele Iași și Botoșani.

Fiecare familie a primit câte un pachet consistent de produse alimentare, articole de curățenie și igienă, jucării și haine, astfel încât pregătirile pentru Sărbătoarea Crăciunului să fie înlesnite și îmbunătăție cu cele necesare oricărei case aflate în moment de sărbătoare.

În desfășurarea acestui proiect au fost implicați 30 de voluntari, numeroși parteneri și sponsori care s-au ocupat de achiziționarea produselor, sortarea și distribuirea lor către toate cele 50 de familii, pe un traseu de 1853 km.

Familiile incluse în această campanie fac parte din Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sf. Stelian, desfășurat de Pro Vita Iași din anul 2012.

Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sfântul Stelian este un proiect al Departamentului Pro Vita prin care sunt susținute și promovate 110 familii cu peste 8 copii din Arhiepiscopia Iașilor. Principalele forme de ajutor oferite sunt: burse de studii lunare pentru copiii care au rezultate bune la învățătură și sunt dornici să-și continue parcursul educațional, organizarea Întâlnirilor de Vară, pachete umanitare oferite cu ocazia Nașterii și Învierii Domnului, ajutor medical și sprijin în funcție de necesitățile urgente ale fiecărei familii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *