Strauss Festival Orchestra Vienna a incheiat al optulea turneu

Strauss Festival Orchestra Vienna a incheiat cel de-al optulea turneu desfasurat in Romania. Mii de spectatori au intrat in atmosfera sarbatorilor de iarna in pasi de vals la un concert autentic vienez, sustinut de orchestra de top a Vienei, Strauss Festival Orchestra Vienna, condusa de maestrul Willy Büchler.

Publicul din Bucuresti si din tara a primit cu entuziasm concertele vienezilor si a aplaudat minute in sir prestatia ireprosabila a artistilor. Programul concertului a fost unul complet nou si plin de surprize.

Ineditul spectacolului din acest an a fost prezenta baletului, format din prim-balerinii Romina Kołodziej și Vladimir Snizek, care au fascinat publicul cu gratia si tehnica de exceptie, de-a lungul coregrafiilor de poveste semnate de balerina Rafaella Pegani. Strauss Festival Orchestra Vienna a fost condusa de acelasi diirijor care conduce Orchestra si in Concertul de Anul Nou din Wienner Konzerthaus, maestro Willy Büchler. Dirijand cu vioara in mana, urmand astfel traditia lui Johann Strauss, maestro Willy Büchler incanta audienta cu stilul pur vienez impletit cu farmec si carisma atragand astfel ovatiile spectatorilor.

Strauss Festival Orchestra Vienna si maestro Willy Büchler au fost si in acest an surprinsi de entuziasmul si bucuria publicului nostru, pe care il considera unul cult si jovial si asteapta deja cu nerabdare concertele de anul viitor, in care vor aduce noi surprize romanilor.

Turneul Vienna Classic Christmas a incheiat Anul Cultural “Arta Contra Drog 2016”, un proiect initiat de CIADO Romania si Asociatia Culturala “Dracula”, prin care publicul este constientizat asupra riscului consumului de droguri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *